Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Dansk
  • English
  • Dansk
Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Indkøbskurv 0

Brand Alert 🔥 Helston's - Fransk motorcykelmode!

Brands News

Ønsker du produkter der er lavet af materiale som er nøje udvalgt til dens formål, for at opnå den bedste ydeevne og den bedste kvalitet?

Maison Helstons er en fransk specialist inden for motorcykeludstyr, og blev grundlagt i 1988. Dens engagement i motorcykelsport og dens ekspertise har givet anledning til design, der kombinerer mode og ydeevne. Virksomheden skaber produkter af høj kvalitet, der er designet til at opfylde de uventede behov hos en innovativ kundekreds.

French motorcycle clothing brand Helston's

Hos Hos Moto Lounge er vi finder du bl.a lækre bløde læder- handsker i gedelæder som sikre en god modstandsdygtighed og en smidighed som forbedre komforten.

Eller den smukke Jade Lady læderjakke, som er lavet af fuldnarvet læder. Det er den mest tætte, modstandsdygtige og kostbare del af skindet. Ruheden, som giver det autenticitet og unikke karakter, fremhæves ved en særlig behandling. Denne behandling gør det også muligt for skindet at få en unik patina i løbet af læderets andet liv. Helstons udvælger omhyggeligt sine skind for at skabe robuste og elegante jakker.

Helston laver også smart og funktionelt tilbehør, som kan være en praktisk tilføjelse til din mc-stil. Funktionelle bentasker til opbevaring af dine vigtigste ting og til at holde dem tæt på dig, eller nogle fede nøgleholdere til at pynte på dit look.

Det franske øje for mode og kvalitet, der ikke skuffer - det er Helstons signatur!


Ældre opslag Nyere opslag