Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Dansk
  • English
  • Dansk
Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Indkøbskurv 0

OM

 

Hej mine medrytter! 👋 

 

Smiling woman pointing to the shop sign of the Moto Lounge shop

 

Jeg er så glad for, at du besøger Moto Lounge.


Det blev skabt med det formål at hjælpe os, kvinder, med at finde det motorcykeludstyr, vi elsker. Udstyrer, som er sikkert og funktionelt, som ser godt ud og føles helt fantastisk! Så du kan være sikker på at - Moto Lounge er her for at hjælpe dig med at finde det bedste motorcykeltøj til dig 😊

 

Moto Lounge er resultatet af drømme, mange ideer og langsigtet frustration. Først og fremmest frustrationen over ikke at finde pænt, velsiddende, stilfuldt og på samme tid - sikkert kvindeligt motorcykeltøj. Desuden frustrationen over heller ikke at føle sig velkommen, værdsat og prioriteret i almindelige motorcykelbutikker.  

 

Derfor har jeg i starten af 2021 besluttet, at det er på tide, at kvinder får et sted, hvor vi er i fokus! Stedet, hvor hver enkelt af os kan finde sikkert, funktionelt, flot og, vigtigst af alt, velmonteret motorcykeludstyr. Og sådan blev Moto Lounge - den første motorcykeltøjsbutik for kvinder nogensinde - blev født! 

 

Det, der startede som et lille tilbud med få produkter fra de mærker, jeg personligt elskede selv, voksede langsomt til en stor samling af eksklusive, sikre, smukke, højkvalitetsprodukter og i forskellige prisklasser. Så enhver kvinde kan finde noget hun kan lide! 

 

Jeg ønskede at skabe et sted, hvor kvinder føler sig godt tilpas, afslappede og ikke forhaster sig, når de køber motorcykeltøj. Hvor de kan nyde en kop kaffe, prøve alt udstyret, få råd eller måske endda samle sig om en særlig begivenhed. Moto Lounge butikken -  er bare sådan! Det er ligesom en brudekjolesalon, men meget bedre - med motorcykeltøj i stedet for brudetøj! 👰🏻 🏍️

 

Moto Lounge er på mission for at styrke kvinder og tilbyde et udvalg af motorcykeltøj, der gør os alle i stand til at skabe individuelle jeg. Vi er på mission om at bygge et brand og en butik, som vi alle kan være stolte af!

 

Så tøv ikke - shop online, kom over for at besøge os eller deltag i et af vores arrangementer! Jeg og teamet ser altid meget frem til at møde dig personligt! 

 

Indtil da - nyd vejen og kør sikkert 😉

 

Med venlig hilsen

Raimonda, grundlæggeren af Moto Lounge