Three young ladies with motorcycles

Mærket af ægte free spirit - Eudoxie

Sendt af Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Et brand som giver dig ægte rock’n’roll vibes!

EUDOXIE er skabt af cool kvinder, til cool kvinder.  Bag EUDOXIE står fire franske kvinder, som alle har en stor passion for motorcykler og motorcykeltøj. 

Deres mission er at klæde kvindelige motorcyklister på i tøj, der ikke kun er egnet til at køre på motorcykel, men også når de er af motorcyklen. Derfor skaber Eudoxie fantastisk, stilfuldt og på samme tid sikkert motorcykeltøj, der ser helt fantastisk ud! Du behøver ikke bekymre dig om at skifte, når du bærer Eudoxie-jakker, da de simpelthen ligner en almindelig high fashion jakke. Vigtigst af alt -  - går de IKKE ned på sikkerhed! Alle deres produkter er CE godkendte, og der arbejdes med de bedste kvalitetstest, så du altid kan føle dig sikker, beskyttet og smart mens du kører. What's not to like?!

blond woman siting on the ground by her motorcycle

Så hvis du vil føle dig godt tilpas, smuk og selvsikker i enhver situation - EUDOXIE har din ryg. Der er ikke gået op kompromis med stilen her! Det er et ægte GIRLPOWER-mærke. EUDOXIE giver dig mulighed for at udtrykke din indre BADASS :)  

 

 

Brands News

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Moto Review: Moto Girl's Zipped and Ribbed Motorcycle Leggings

Moto Review: Moto Girl's Zippede- og Ribbede motorcykelleggings

Ved Moto Lounge Marketing

Vi har samlet de vigtigste elementer i de Ribbede og Zippede motorcykel leggings fra Moto Girl, så du ikke behøver gøre det! I dette blogindlæg giver vi...

Læs mere
Moto Lounge review of the Kusari Cor women motorcycle jeans from Pando Moto - blog post banner
Products

Moto Review: Kusari Cor - Dame motorcykel Skinny-Fit Cordura® jeans

Ved Moto Lounge Marketing

Hvis du kan krydse disse 6 ting af på vores tjekliste, så er Kusari Cor skinny motorcykeljeans til kvinder et must-have for dig! Dyk ned...

Læs mere