Moto Lounge's Motorcycle Holiday Essentials

Moto Lounge's pakkeliste til din motorcykelferie

Sendt af Moto Lounge Marketing

Vi har lavet en samling af uundværlige produkter, der skal sikre, at du har alt, hvad du behøver for en dejlig køreferie på motorcykel! 

 

Feriesæsonen er her, og uanset om du kører korte ture i eget land eller begiver dig ud på en spændende roadtrip, er det altid den beds at være forberedt på lidt af hvert. Vi vil gerne hjælpe med at forberede din tur bedst muligt! Derfor har vi samlet en lille pakkeliste til din motorcykelferie! Spækket med essentials der er good-to-have med på din tur! 

 

Hvad er inkluderet på pakkelisten? 

Vores liste indeholder alt, hvad du har brug for til din køreferie på MC:
 

MotoGirl vandtæt regnjakke og regnbukser:

Hvis du skal ud i uforudsigeligt vejr, er regnsættet perfekt til dig. Det er kompakt, let og 100 % vandtæt! Sættet har det patenterede HydroScud®-system, der sikrer både vandtætning og åndbarhed.

 

 

 

AURA vindstopjakke:

Hvis du kan lide at køre i lette, mesh sommerjakker, men nogle gange føler, at de ikke beskytter dig helt mod vinden, er Aura vindjakken perfekt. Det er et fantastisk tilbehør til dine motorcykelture, da jakken er let og nem at pakke sammen. Den passer bekvemt i en lille taske til nem transport på din motorcykel.

 

 

MONIMOTO 7 - Smart Anti-tyv GPS Motorcykel Tracker:

Rejs uden bekymringer, og gå ikke i panik over at parkere din motorcykel, mens du nyder en dejlig frokost eller is på en solskinsdag. Denne motorcykel tracker er en betydelig afskrækkelse for motorcykeltyve. Den er lille, nem at installere og kompakt – alt hvad du behøver for at få ro i sindet!

Denne enhed kan parres med maksimalt 3 nøglebrikker, hvilket er meget nyttigt, hivs du deler køretøjet med andre.

 

MONIMOTO NØGLEFOB:

En ekstra nøglebrik til din Monimoto som du kan give til din rejsemakker! Hvis du kunne lide motorcykeltrackeren og rejser med andre, er denne nøglebrik perfekt til dig.

 

Hiplok Z LOK - Lås til motorcykel værdigenstande:

Beskyt dine ejendele på motorcykelturen med denne lås. Låsen har en forstærket stålkerne, der beskytter mod skæring, mens strip-designsystemet fastgøres sikkert, mens det låses.

 

 

 

Gordon - Motorcykelskødetaske:

Hvis du vil have en motorcykelskødetaske til at bære dit pas, telefon, pung og andre værdigenstande, er denne taske perfekt til dig. Denne praktiske løsning giver dig mulighed for at tage dine værdigenstande med dig og altid have dem tæt på og let tilgængelige - selv når du kører på din MC. Den er nem at bruge med et kliksystem til fastgørelse af hofte- og ben.

 

MUC-OFF HJELM VISIR & BRILLERENSER 32 ML:

Du ved, hvordan det er, når du kører i forskellige miljøer - insekter, snavs og hvad der nu kan dukke op ud af ingenting. Så! Hvis du har brug for en rens til dit hjelmvisir og beskyttelsesbriller, er denne brillerenser det rette valg. Den fjerner nemt og hurtigt støv, mudder, insekter og fedtede ting, der skulle klæbe til dit visir.

 

S100 Dry Lube Chain Spray - 100ml:

Skal du et sted, hvor du kører gennem både støv og mudder? Hvis ja, så har du brug for en spray til din kæde. Brug denne kædespray efter du har renset din kæde og den sørger for at forlænge levetiden på din kæde! 

Spray blot på den rene kæde og lad stå i 60 minutter og få de bedste resultater.

 

 

Hav en sikker og behagelig motorcykelferie! 

Vores pakkeliste til din motorcykelferie sikrer, at du er fuldt udstyret til ethvert MC-eventyr. Fra det vandtætte MotoGirl regntøj til den lette AURA Vindstop jakke , vil du være forberedt på alt vejr. MONIMOTO GPS- tracker og nøglebrik giver ro i sindet, mens Hiplok Z LOK tilbyder sikker beskyttelse af dine værdigenstande. Hold dine væsentlige ting tæt på med den praktiske Gordon Motorcykel Lap Bag og bevar klar synlighed med MUC-OFF Helmet Visir & Goggle Cleaner. Endelig holder S100 Dry Lube Chain Spray din motorcykel kørende. Med disse væsentlige ting kan du nyde en sikker, komfortabel og stressfri tur.

Products

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge-blogg

RSS
Taming Motorcycle Hair: Tips for Keeping Your Locks Lovely on the Road

At tæmme motorcykelhår: Tips til at holde dit hår smukt på vejen

Ved Moto Lounge Marketing

Hjelmhår kan klares med et par enkle tricks. Fletninger, knolde og hestehaler er gode stilarter før turen afhængigt af din hårlængde. En fugttransporterende hjelmlinner hjælper...

Læs mere
Why you should not wear your boyfriend MC clothes

Hvorfor du ikke skal have din kærestes MC-tøj på

Ved Moto Lounge Marketing

Find ud af, hvorfor det er afgørende for din sikkerhed og komfort at vælge motorcykeludstyr, der er lavet specielt til kvinder. Dette indlæg nedbryder de...

Læs mere