Review: The Hero 2.0 motorcycle Set from Shima

Moto Review: Hero 2.0 motorcykelsættet fra Shima

Sendt af Moto Lounge Marketing

Hvad skal jeg vide:

Hero 2.0 sættet fra Shima er et alsidigt og beskyttende tre-lags tekstil motorcykelsæt designet specielt til kvindelige kørere. Perfekt til både touring-eventyr og afslappede motorcykelture, den tilbyder omfattende sikkerhedsfunktioner og kan bruges gennem hele sæsonen.


Materialet:

Hero 2.0-sættet har en tre-lags konstruktion. Den indvendige termiske foring er aftagelig, hvilket gør den ideel til både koldt og varmt vejr. Den vandtætte NextDry membran sikrer, at du holder dig tør, men er også aftagelig. Den ventilerede yderskal, er udstyret med adskillige ventilationspaneler, holder dig kølig i varmt vejr.

 

Panelerne er nemme at få adgang til og kan endda åbnes under kørsel, hvis det er nødvendigt! Super smart!


Sikkerhed:

Dette motorcykelsæt til kvinder er CE-godkendt med et AA-beskyttelsesniveau. Sættet indeholder Air Force Shima-beskyttere i ryggen, skuldrene og albuerne på jakken samt i buksernes knæ og hofter. Disse beskyttere er åndbare og fleksible, dog lidt stive, og kan opgraderes til tyndere beskyttere, hvis du ønsker lidt mere bevægelse.

 

Dobbeltlagsmaterialet og sømforstærkningerne af Cordura-stof forbedrer beskyttelsen mod stød, mens reflekterende elementer øger synligheden i dårlige lysforhold.


Udseende og funktioner:

Hero 2.0 mc-sættet til kvinder tilbyder et stilfuldt og funktionelt design med rigelig opbevaring og praktiske designfunktioner.

 

Motorcykelsættet har flere lommer, herunder dobbelte frontlommer, cargolommer på bukserne, en handskelomme på jakkens ryg og en tør lomme til værdigenstande.

 

Sættet tilbyder justerbarhed med ærme- og taljejusteringer, en ekstra lynlås i hofteområdet til at tilpasse sig en kvindes kropsform, samt taljejustering på bukserne for en tætsiddende pasform.

 

Derudover har Hero 2.0 jakken tætsiddende manchetter for at forhindre vind i at trænge ind i ærmerne, forbindende lynlåse (ryglynlås eller 360-graders lynlås rundt om taljen) og store ventilationspaneler på både jakke og bukser for fremragende luftgennemstrømning.


Pasform og størrelse:

Hero 2.0 motorcykeltøjet fås i størrelserne XS til 3XL for at imødekomme kvinder i alle størrelser. Pasformen er generelt normal i størrelsen, men arm- og skulderområderne kan være stramme. Så hvis du har brede skuldre, så gå en størrelse op og brug de mange justeringsfunktioner for at få din perfekte pasform!

 

Bukserne er lidt længere end gennemsnittet, hvilket kan påvirke pasformen for kortere motorcykelkørere. Især da bukserne kun fås i én længde uden at vælge mellem en kortere eller længere version. Så hvis du er en kort kvinde, er det vigtigt at du tjekker størrelsestabellen før du køber. 

 

 

 

Hero sættet er til dig, hvis:
  • Du har brug for et alsidigt, multi-sæson motorcykel outfit (måske er du en ny mc-kører?).
  • Du vil have omfattende sikkerhedsfunktioner med AA-beskyttelse.
  • Du sætter pris på justerbare og tilpasselige pasformer, så de passer til forskellige kvinders kropsformer.
  • Du har brug for rigelig opbevaring og praktiske designfunktioner.
  • Du vil have en jakke, som du kan bruge i både koldere og varmere vejr
Hero sættet er ikke til dig, hvis:
  • Du har bredere skuldre eller bredere arme og foretrækker en løsere pasform.
  • Du er lav, og den længere bukselængde kan være et problem.
  • Du foretrækker færre lag, og et mere fleksibelt mc-outfit.
  • Du vil have et mere farverigt mc-look.
Sidste tanker:

Hero 2.0-sættet fra Shima er en fantastisk tilføjelse til enhver kvindelig kørers garderobe. Dens kombination af alsidighed, beskyttelse og gennemtænkte design gør den ideel til en bred vifte af køreforhold. Dette sæt er også ideelt til nye kvindelige motorcyklister, der leder efter deres første motorcykeltøj!

 

Hvis du er en ny motorcyklist, så tjek venligst vores blogindlæg: Just Starting Out Your MC Journey? For yderligere råd!


Se hele anmeldelsen:

Hvis du ønsker et detaljeret kig på Hero 2.0-sættet, med fokus på sikkerhed, funktioner, insider tips og personlige erfaringer så tjek vores anmeldelse af Hero 2.0 sættet ud på YouTube. 

 

Engelsk: https://youtu.be/BjJRTJpEPJ0 

Dansk: https://youtu.be/8GZjn1E1U8E
Products

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge-blogg

RSS
Review: Misty Motorcycle Boots - Falco

Review: Misty Motorcykelstøvler - Falco

Ved Moto Lounge Marketing

Dyk ned i vores seneste anmeldelse af Misty motorcykelstøvlerne fra Falco! Disse fantastiske støvler er perfekte til den erfarne rytter med 4 cm høje hæle,...

Læs mere
Moto Lounge Starter Essentials Pack For New Riders!

Moto Lounge's startpakke med Essentials til nye kørere!

Ved Moto Lounge Marketing

Er du ny rytter og spekulerer på, hvor du skal starte? Hvis du har læst vores Ny Rytter blogindlæg og er klar til at udforske...

Læs mere