Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Dansk
  • English
  • Dansk
Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Indkøbskurv 0

Brand Alert 🔥 John Doe Ride - moderigtigt og stilfuldt motorcykeltøj

Brands News

John Doe er et tysk motorcykel tøjmærke, der har fremstillet højkvalitets beskyttelsesbeklædning til motorcyklister siden 2001. Mærket fokuserer på sikkerhed, urban streetwear-look og komfort, og forsøger at skabe deres tøj så behageligt som muligt.

John Doe går meget op i tøjets sikkerhed og gennemgår CE-certificering på alle deres produkter. Hver søm, hver lomme og hver eneste centimeter stof er gennemtænkt ned til mindste detalje og testet under maksimale belastninger, inden det bliver sendt afsted med CE-certificering. De er altid på jagt efter de mest optimale løsninger og forsøger derfor at opdage nye teknologier og integrere tekstil innovationer i produktionen.

Størstedelen af John Doe-tøjet er lavet med XTM-Fiber® - pansermaterialet materialet er udviklet af virksomheden selv. Stoffet er ekstremt slidstærkt for maksimal beskyttelse i et styrt, ligesom andre lignende pansrede fibre som Kevlar, Dyneema osv., derfor tillader det produktion af dobbelt- og endda enkeltlags tøj i John Doe-kollektionen. Desuden er produkterne altid udstyret med CE-certificerede stødbeskyttere, så du med ro i sindet kan nyde dine motorcykel jeans eller jakke.

 A blond woman siting by a red motorcycle

De fleste af John Doe-produkterne har også smuds- og vandafvisende belægning, der beskytter tøjet mod at blive hurtigt snavset og sikre at den lette regn ikke ødelægger din tur!

Så hvis du leder efter stilfuldt, funktionelt og sikkert motorcykeludstyr - så tjek vores kollektion afJohn Doe produkter. Højtaljede motorcykel jeans, mc-beskyttende skjorter om sommeren, motorcykel-t-shirts og meget mere – alt sammen skabt til damer!


Ældre opslag Nyere opslag