Why is there a shortage of motorcycle clothing for women?

Hvorfor er der mangel på motorcykeltøj til kvinder?

Sendt af Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Beskyttende motorcykeltøj har været en kamp at finde for kvinder i mange år, kvindelige kører har været tvunget til at gå på kompromis med deres sikkerhed, komfort og stil ved at bære herretøj eller vælge tøj, der ikke repræsenterer deres personligheder eller behov.

Mens kvindeligt motorcykeltøj stadig er en udfordring for nogle, er den gode nyhed, at situationen ændrer sig, industrien bliver mere imødekommende for kvindelige ryttere, og vi kan alle nyde mere sikkert, funktionelt og flot motorcykeltøj til os damer.

Selvom det nogle gange føles som om at kvinde mc-tøj i motorcykel butikker og hos forhandlere stadig er minoriteten, og producenterne kun fokuserer på mænd, kan vi garantere, at der også er lagt en stor indsats i at designe og skabe beskyttelsesudstyr til kvinder. Så hvorfor er der stadig en forskel?

Lad os give dig nogle indsigter, der kan belyse denne situation.

 Five women with motorcycles

Efterspørgsel

Mens kvindelige kører er den hurtigst voksende demografi inden for motorcykler, er forskellen i markedsstørrelsen stadig enorm, når det kommer til forretning. Mandlige motorcyklister udgør størstedelen af motorcykelverdenen mod antallet af kvindelige motorcyklister, der varierer fra 10 % til 20 % i forskellige lande. Selvom vi virkelig ønsker, at det er anderledes, er vi også nødt til at forstå, at mange virksomheder basere deres indkøbsbeslutninger i forhold til efterspørgsel, som i dette tilfælde stadig er største ved mænd.

Kompleksitet

Åh de smukke kvindekroppe! Vi elsker vores linjer, kurver og former og ved, at de fortjener den bedste beskyttelse, når de er på motorcyklen. Men selvom vores former og forskellige størrelser er fantastiske, er det ikke altid det nemmeste at skabe tøj til dem! Dametøj kræver mere opmærksomhed, flere varianter og flere størrelsesmuligheder end mænds gør, hvilket gør det mere udfordrende for mærker og producenter at skabe det perfekte stykke udstyr.

Indkøbsbehov og -vaner

Kvinder er bestemt mere selektive, når det kommer til tøj. Vi vil gerne have, at tøjet sidder godt, ser godt ud og helst matcher vores motorcykler 😉 Og vi har helt ret! Livet er for kort til det kedelige, forvirrende udtryk, og at skille sig ud i mængden er, hvad vi er bedst til! Dette betyder dog, at kvindeligt motorcykeltøj kræver mere opmærksomhed på detaljer, mere forskning, en mere omhyggelig designproces samt potentielt højere omkostninger.

---

På trods af ovenstående er der mærker og producenter, der tager udfordringen op og bringer vores kærlighed til motorcykler sammen med de nyeste modetrends, så vi får mulighed for at have et sikkert, lækkert og selvfølgelig stilfuldt motorcykeludstyr! MotoGirl, Eudoxia eller Sort piletiket – er kun nogle få navne, der har vist sig at stå for kvinder med en klar mission og mål – gøre livet bedre for os, motorcyklister, og til et bedre og smukkere sted!

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Motorcycle clothes for women hanging in the Moto Lounge shop
Maintenance News

Pleje og vedligeholdelse af dit motorcykeludstyr

Raimonda Grigaite-Kjeldsen
Ved Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Hvordan mestrer man pleje af motorcykeludstyr og forlænger sikkerheden og ydeevnen af ​​dit mc-tøj? Fra ordentlige vaske- og tørreteknikker til lædervedligeholdelse og vandtætning giver denne...

Læs mere
Women in the social world of motorcycling
News

Kvinder i den sociale verden af ​​motorcykler

Raimonda Grigaite-Kjeldsen
Ved Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Hvad er de begrænsninger, som kvinder står over for i den sociale verden af motorcykler? Hvilke udfordringer de møder, og hvordan kan de overvindes. Læs...

Læs mere