MÆRKER

Der er hundredvis af motorcykeltøjsmærker i verden. De har alle forskellige ting at tilbyde. Så hvordan er mærkerne valgt til Moto Lounge? 

Når vi vælger motorcykeltøjsmærker til Moto Lounge, følger vi nogle få kriterier:

  • Sikkerhed. Det der kommer først - motorcykeltøj skal beskytte os i uheldige situationer på vejen, derfor er sikkerhed et væsentligt kriterium. Vi forsøger at vælge de mærker, der fokuserer på sikkerhed, tester deres produkter i henhold til CE-reglerne og giver ægte information til kunden. Betyder det, at Moto Lounge ikke vil have ikke CE-certificerede produkter på tilbud? Ikke nødvendigvis! Det betyder ganske enkelt - du vil altid vide, hvornår det er tilfældet. Produktbeskrivelser vil angive den nødvendige information, og vi vil altid rådgive dig - så stil gerne spørgsmål, hvis du har nogle. 
  • Brand værdier og koncept. Det er korrekt - Det betyder noget for os, hvad det er for et mærke, og hvad de tror på. Motorcykelmarkedet mangler allerede de mærker, der virkelig skaber for kvinder. Problemet med design, pasform eller størrelse er en reel udfordring. Så når vi kan finde et mærke, der løser sådanne problemer - vær sikker på, at vi bringer dem med ombord! Moto Lounge ønsker især at engagere og støtte kvindevirksomheder, der virkelig skaber for kvinder, så mærker som MotoGirl eller Eudoxie - er perfekte eksempler på koncepter, vi beundrer.  
  • Funktionalitet. Ville du køre oftere på din motorcykel, hvis du (sikkert) kunne gøre det i almindeligt tøj? Eller i det mindste føle sig godt, komfortabel og uden behov for at skifte, så snart du træder af fodstøtterne? Vi satser på, at du vil! Og derfor ønsker Moto Lounge at have mærker, der tilbyder os netop det – mere tid og glæde på motorcyklen! Funktionelt og behageligt tøj kan være en kæmpe game changer - det sigter vi efter!
  • Udseendet! Lad os bare være ærlige her - vi ønsker og elsker alle at se godt ud på motorcyklen! Og i dag - der er ingen grund til ikke at gøre det! Derfor vælger vi mærker, der laver stilfuldt, smukt og vigtigst af alt dame-fit tøj. Så vi alle kan se og føle os smukke, når vi er på farten!

Vil du vide mere om vores brands? Her er lidt mere om nogle af dem:

MotoGirl

Pando Moto 

Shima