OM

 

a woman standing in front of Moto Lounge shop holding brown jacket on her shoulder

 

Hej min medrytter! 👋 

Velkommen til Moto Lounge! 

Moto Lounge blev skabt med det formål at hjælpe kvinder med at opdage motorcykeludstyr, de virkelig elsker. Vores mål er at hjælpe dig med at finde det udstyr, der ikke kun er sikkert og funktionelt, men også ser fantastisk ud og føles helt fantastisk! Vær sikker på, Moto Lounge er her for at hjælpe dig med at finde dit perfekte motorcykeltøj. 

Moto Lounge er resultatet af drømme, adskillige ideer og langsigtet frustration. For det første frustrationen over ikke at finde velsiddende, stilfuldt og sikkert kvindeligt motorcykeltøj. For det andet frustrationen over ikke at føle sig velkommen, værdsat og prioriteret i almindelige motorcykelbutikker.

I begyndelsen af ​​2021 besluttede jeg, at det var på tide, at kvinder fik et rum, hvor vi er i fokus! Et sted, hvor enhver kvinde kan opdage sikkert, funktionelt, flot og, vigtigst af alt, veludstyret motorcykeludstyr. Og dermed blev Moto Lounge, den første motorcykeltøjsbutik nogensinde udelukkende for kvinder, født!

Hvad der begyndte som et beskedent udbud af produkter fra mærker, jeg personligt elskede, udviklede sig gradvist til en omfattende kollektion af eksklusive, sikre, smukke produkter af høj kvalitet, der henvender sig til forskellige prisklasser. Moto Lounge stræber efter at sikre, at enhver kvinde kan finde noget, hun kan lide.

Min vision var at skabe et sted, hvor kvinder føler sig godt tilpas, afslappede og rolige, når de køber motorcykeltøj. Et sted, hvor de kan nyde en kop kaffe, prøve samlinger, søge råd og måske endda samles til særlige begivenheder. Moto Lounge Shop er netop det - en oplevelse, der ligner en brudekjolesalon, men meget bedre - med motorcykeltøj i stedet for brudetøj! 👰🏻 🏍️

Vi er på en mission om at styrke kvinder ved at tilbyde en bred vifte af motorcykeltøj, der giver hver enkelt af os mulighed for at udtrykke vores individuelle jeg. Vi stræber efter at bygge et brand og en butik, som alle kan være stolte af!

Så tøv ikke - køb online, besøg os personligt, eller deltag i et af vores arrangementer. Moto Lounge-teamet ser frem til at møde dig personligt!

Indtil da, nyd vejen og kør sikkert!

Med venlig hilsen

Raimonda, grundlæggeren af Moto Lounge