Moto Girl

Når en passion for design kombineres med kærligheden til motorcykler, kommer fantastiske ting til live! Dette er helt sikkert tilfældet med MotoGirl - et familiedrevet mærke til motorcykeltøj, der blev skabt ud fra et rent ønske om at ændre branchen og give kvinder det køre udstyr, vi fortjener! Smukt feminint design, højt sikkerhedsniveau og fremragende pasform - det er de ting, du kan finde i Moto Girl-tøjet.

Så hvis du er træt af tøj, der kun fås i få størrelser, eller det snit, der er vedtaget fra mænds version af tøj - er du på det rigtige sted! Moto Girl tøj er skabt af kvindelige ryttere som os selv med fokus på kvinders former og smag. Jeg elsker udseendet af deres samlinger, men hvad jeg elsker endnu mere - deres dedikation til at give den perfekte pasform til hver enkelt af os!

Så tøv ikke længere - prøv MotoGirl og se selv. Jeg lover, det bliver dit yndlingsmærke!

Og som altid skal du huske på - hvis din størrelse af favoritudstyr ikke er tilgængelig i butikken nu; eller hvis du bare har spørgsmål eller bekymringer - lad mig det vide! Sammen med et MotoGirl-team sørger du for, at du får din perfekte pasform 😉🏍