Pando Moto

PANDO MOTO blev født af lidenskaben hos motorcyklister, der ikke kunne finde en balance mellem at se godt ud og føle sig trygge. Så de lavede en.

Siden 2011 har Pando Moto udviklet sig til et førsteklasses mærke til motorcykeltøj, der smelter europæisk design og teknik sammen med smart, sikker teknologi. produktionen for deres udstyr følges fra top til bund for at sikre det kvalitetsniveau, de garanterer at levere. Pando Moto er fyldt med lidenskab for denne branche og lytter til alle tohjulede køretøjer for at sikrer, at deres højtydende beskyttelsesudstyr gør det hårde arbejde, så vi alle kan fokusere på det, der betyder noget.

Jeg elsker Pando Moto for deres eksklusive kombination af design og sikkerhed. Deres tøj ser godt ud, meget behageligt at have på og superfunktionelt - ideelt at have på både under og efter køreturen. Endelig kan jeg tage en tur, nyde et stop for at besøge en ven eller komme på kontoret uden at bekymre mig om at skifte tøj

Så hvis du leder efter det stilfulde, sikre og funktionelle motorcykeltøj - Ville jeg ikke søge længere - Pando Moto er et godt valg!

Og som altid skal du huske på - hvis din størrelse af favoritudstyr ikke er tilgængelig i butikken nu; eller hvis du bare har spørgsmål eller bekymringer - lad mig det vide! Sammen med Pando Moto-teamet sørger jeg for, at du får din perfekte pasform 🏍️ 😉