SHIMA

Shima sigter mod at kombinere kvalitet med en veludformet stil og frem for alt - det højeste niveau af beskyttelse. De siger, at de tror, at deres filosofi tilføjer mod, tillid og følelse af unikhed til vores glæde og kærlighed til at køre på motorcykel.

Jeg er enig. Jeg fandt Shima, da jeg ledte efter noget lidt anderledes, noget der er sikkert, men også funktionelt, behageligt og moderigtigt, muligvis med en smule feminin form. Shima tøj er bare sådan!

Jeg elsker det faktum, at alle deres varer leveres med fuld beskyttelse - f.eks. jakker med ryg-, skulder- og albuebeskyttere inkluderet eller bukser med både hofte- og knæpuder. Dette overholder ikke kun deres sikkerhedsløfte, men gør også tøj til en meget overkommelig mulighed. Tilføj en fantastisk stil og masser af funktioner inkluderet - og du har et perfekt stykke til dit næste eventyr!

Og som altid skal du huske på - hvis din størrelse af favoritudstyr ikke er tilgængelig i butikken nu; eller hvis du bare har spørgsmål eller bekymringer - lad mig det vide! Sammen med et Shima-team sørger vi for, at du får din perfekte pasform 🏍️ 😉