Know your size - Moto Lounge’s extensive size guide

Kend din størrelse - Moto Lounges omfattende størrelsesguide

Sendt af Moto Lounge Marketing

Kæmper du med at finde den perfekte pasform, når du handler MC-tøj? Vi kender det alt for godt! Først og fremmest varierer størrelserne fra mærke til mærke, og materiale og pasform har også noget at sige i sagen! Det er en jungle!

I denne Moto Lounge-størrelsesguide fokuserer vi udelukkende på størrelsen af vores produkter. For en dybere forståelse af sikkerhedsovervejelser, kørestil og materialer, så tjek vores tidligere blogindlæg ud: Hvordan finder du den perfekte pasform til dit mc-tøj?

 

Artiklen her er opdelt i tre hoveddele og et eksempel til slut. Først en tjekliste, som vi anbefaler, at du tager i betragtning, før du køber MC-tøj online. Anden del omhandler tips og tricks du kan bruge for at finde den perfekte pasform til dit mc tøj. Sidst men ikke mindst kommer vi ind på de forskellige størrelser, du ofte skal skelne imellem, når du er på jagt efter det perfekte mc tøj. Her følger vi op med et lille eksempel.

Tjekliste før køb

Målene på tøjet eller dine kropsmål?
Når du kigger på størrelsesguiden, som Moto Lounge tilbyder, er det vigtigt at bemærke, at den kan omfatte både målinger af tøjet eller kropsmål. Det er afgørende at være opmærksom på denne forskel, da det kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning, når du vælger den rigtige størrelse

 

Grafik af mål der viser forskellen på kropsmål eller målene på tøjet på brands som Moto Lounge har på deres hjemmeside


 

Mål dig selv
Start med at bruge et fleksibelt målebånd til at måle nøgleområder af din krop. For bryst, talje og hofter, skal du vikle målebåndet rundt om de bredeste områder uden at stramme for meget. For at bestemme din indersøm, mål fra skridtet ned til den ønskede benlængde.

Sørg for at holde en finger mellem målebåndet og din krop for at måle præcist og ensartet.

 

Sammenlign med det, du allerede har
Hvis størrelsesguiden tilbyder mål af tøjet selv, kan du sammenligne de mål med tøj, du allerede ejer.

I nogle sjældne tilfælde, når du bruger størrelsesdiagrammer for at finde den perfekte pasform, kan de angivne målinger af NOGLE produkter repræsentere halvdelen af omkredsen eller diameteren. For eksempel, hvis størrelsesguiden angiver en måling på 33 for taljevidden, betyder det, at den fulde omkreds er 66. Fordobling af den angivne måling hjælper med at sikre et nøjagtigt match mellem tøjet og din krop eller eksisterende velsiddende tøj. 

Dette er normalt angivet i størrelsesguiden eller meget tydeligt at bemærke, da en talje på 33 cm eller 35 cm er ret sjælden, vil vi sige :)

 

Når man prøver tøjet

Stram kontra løs
Ja, komfort er dejligt, men sikkerhed er altid en prioritet. Dette betyder, at selvom en løs pasform måske i nogle tilfælde føles bedre, er motorcykeltøj beregnet til at have en strammere pasform. Det er for at sikre, at beskyttelsesindlæggene er placeret korrekt på din krop. Målet er jo selvfølgelig at finde den perfekte balance - løs nok til at du kan bevæge dig frit, men stramt nok til at beskyttelsesindlæggene sidder på det rigtige sted.

 

Bevæg dig rundt i tøjet
Når du tester dit udstyr, skal du sørge for ikke kun at stå og gå, men også afprøve det i de kørestillinger, du kommer til at bruge tøjet mest i. Du vil måske blive overrasket over, hvor forskelligt udstyret føles i forskellige positioner. At sidde og bevæge sig rundt i forskellige positioner sikrer, at du får det fulde billede af, hvordan udstyret passer og føles.

 

Størrelse er bare et nummer
hvis vi kunne råbe dette mantra højt fra samtlige trætoppe, ville vi gøre det! Især fordi at meget MC-tøj og udstyr er småt, så du bliver måske nødt til at gå en eller to størrelser op. Husk, at din komfort og sikkerhed er vigtigere end nummeret på din størrelse!

Navigation af størrelser på tværs af mærker

Når det kommer til motorcykeludstyr, kan mangfoldigheden af størrelsesdiagrammer være lige så varieret som de veje, vi kører på. Forskellige mærker bruger forskellige målinger, hvilket tilføjer et ekstra lag af kompleksitet for ryttere.

Nogle bruger EU-størrelser fra 32 til 56, mens andre vælger at bruge XS-XL eller endda størrelser som W32/L32 (jeans). For at forenkle dette landskab, lad os tage et eksempel!

Eksempel - Jeans/Bukser

Talje: Konverter størrelserne på jeans til EU-standarder ved at tilføje 10. For eksempel svarer en taljes tørrelse på 32 til EU 42. 

Længde: Vær opmærksom på længden. En standard EU 32 er omkring 78 cm indersøm, men nogle mærker, såsom Pando Moto for eksempel, har ofte lidt længere bukser, hvor 78 cm indersøm betragtes som kort. 

Nogle skriver petite, nogle skriver kort, nogle skriver L30 - men de taler om det samme: din højde og længden på bukserne!


Størrelsestabel der sammenligner forskellige størrelsesmål i de mærker som Moto Lounge har i deres butik

 

Det betyder noget hvor mærkerne kommer fra 

Som en endelig note skal du forstå, at størrelsen kan påvirkes af et mærkes oprindelsesland. For eksempel kan italienske mærker læne sig mod mindre størrelser sammenlignet med danske eller tyske modparter. 

I sidste ende fungerer størrelsesguiden som en vejledning, men den sande test ligger i, hvordan et produkt passer til forskellige kropstyper. Ligesom måden vi kører på er individuelle, indebærer at finde den rigtige pasform ofte prøve og fejl. Det er vigtigt at erkende, at selv kvinder med identiske målinger kan opleve variationer i, hvordan et produkt passer. Dette kan tilskrives en kombination af personlige præferencer og forskelle i kropstyper og -former. 

Husk, vejen til den perfekte pasform kan have nogle drejninger og vendinger, men med en nuanceret forståelse på størrelser, vil du være godt på vej til både behagelige og sikre ture.
 

Hvis du tager fejl, så prøv igen

Hos Moto Lounge er vi helt med på, at det at finde den perfekte pasform sommetider kan betyde, at første gang ikke var lykkens gang. 

Derfor opfordrer vi dig til gerne at bestille flere størrelser og prøve dem derhjemme. Der er trods alt ingen skade i at sikre, at dit motorcykeludstyr passer lige rigtigt, før du begiver dig ud på vejen. Og det bedste? 

Med vores fleksible returpolitik, kan du sagtens prøve flere størrelser i ro og mag derhjemme og nemt sende de andre størrelser tilbage. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, uanset om det skyldes størrelse eller en anden faktor, kan du returnere det inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre. Følg blot trinnene beskrevet i vores returpolitik, og så sørger vi for resten.
 

Returpolitik - Onlinebutik
Hvis du har foretaget dit køb online og har brug for at starte en returproces, er vores proces enkel og problemfri.

 

Returpolitik - Fysisk butik
Hvis du foretrækker at bytte dit køb i vores fysiske butik, er det heller intet problem. Vores ombytningspolitik i butikken tillader dig at bytte størrelser inden for 30 dage, så længe varen er i dens originale stand, og eventuelle specielle betingelser er angivet på kvitteringen.

Hos Moto Lounge er vi til for at du er glad og tilfreds. Uanset om du udforsker vores online katalog eller besøger os personligt, er vi her for at sikre, at dit motorcykeludstyr passer som hånd i handske.Sizing & Fitting

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Review: Misty Motorcycle Boots - Falco

Review: Misty Motorcykelstøvler - Falco

Ved Moto Lounge Marketing

Dyk ned i vores seneste anmeldelse af Misty motorcykelstøvlerne fra Falco! Disse fantastiske støvler er perfekte til den erfarne rytter med 4 cm høje hæle,...

Læs mere
Review: The Hero 2.0 motorcycle Set from Shima
Products

Moto Review: Hero 2.0 motorcykelsættet fra Shima

Ved Moto Lounge Marketing

Opdag Hero 2.0-sættet fra Shima – det ultimative tre-lags motorcykeludstyr til kvindelige motorcyklister. Perfekt til både touring og afslappede ture, dette alsidige sæt tilbyder AA-beskyttelse, multi-sæson...

Læs mere