Moto Lounge Team at Birthday Event

Recap fra fødselsdagsfejring og sæsonstart!

Sendt af Moto Lounge Marketing

Kære Moto Lounge Familie! 


Den 2. marts havde vi fornøjelsen af at fejre vores 3-års fødselsdag og samtidig fejre starten på årets motorcykel sæson. Det var en fantastisk dag! Vi vil gerne sige tak til alle, der sluttede sig til os og gjorde dagen helt speciel. 

Motorcyklister sidder ved borde til Moto Lounge fødselsdagsfejring

 

Tak til vores community: Mange tak for en fantastisk dag fyldt med kvindelige såvel som mandlige ryttere, der kom for at fejre Moto Lounge. Vi værdsætter, at vi har muligheden for at skabe et samlepunkt, hvor især kvindelige motorcykel ryttere kan samles, dele oplevelser og selvfølgelig købe udstyr og tøj. 


Vi var begejstrede for at se, at mange gæster, til trods for den tågede morgen, kom rullende på deres motorcykler. Det gjorde dagen til en brølende fejring, der markerede begyndelsen på endnu et spændende år for Moto Lounge. 

 

Lotterier fulde af luksus præmier: Vi vil også gerne rette en særlig tak til vores partnere og leverandører, der spillede en afgørende rolle i at gøre vores fest endnu mere spændende ved at bidrage med vilde præmier til lotteriet. 


Der skal lyde en kæmpe tak til Shima, Moto Girl, Pando Moto, John Doe, Wildust Sisters, Muc-off, Held, Rusty Stitches og Falco. Vi værdsætter de stærke partnerskaber, vi har opbygget, og jeres dedikation til vores fælles mission om at forbedre motorcykelrejsen for kvinder. Tak fordi I er en integreret del af vores fællesskab og bidrager til succesen af vores fest. 


Moto Lounge Team afholder lotteri med præmier fra Motorcykel brands

En kæmpe hyldest til Moto Lounge teamet: En kæmpe shoutout til vores utrolige team hos Moto Lounge. Jeres dedikation, hårde arbejde og urokkelige engagement i at skabe et sted, hvor enhver rytter føler sig velkommen og styrket, er drivkraften bag vores succes. I gør Moto Lounge ikke kun til en butik, men til et levende fællesskab. Tak!

Moto Lounge team at Birthday celebration

 

Højdepunkter fra fejringen: Fra brummende motorer til snak og latter, der rungede gennem Moto Lounge-butikken. Her er nogle højdepunkter fra festen: 

  • Summen af liv i butikken: Moto Lounge forvandlede sig til et travlt knudepunkt af aktivitet og vi elskede hvert sekund. Vi var begejstrede for at se butikken fyldt med ryttere, entusiaster og venner, der udforskede det nyeste udstyr (og gjorde brug af vores fødselsdagsrabatter). 
  • Live musik og gode vibes: Musik, latter og fællesskab skabte en uforglemmelig atmosfære. En stor tak til den talentfulde musiker, Camille Grey, der holdt humøret højt. 
  • Freya Michela: Vi fik også besøg af en meget speciel pige! Den 8-årige Speedway-kører Freya, som vi stolt sponsorerer. En stor shoutout til alle, der ikke kun lyttede til hendes inspirerende rejse, men også bidrog til hendes speedway-eventyr ved at donere. Følg med for flere opdateringer om Freya som vi ikke kan vente med at dele med jer! 
  • Kaffe, samtaler og fællesskab: Moto Lounge-oplevelsen handler ikke kun om shopping; det handler om fællesskab. Kaffen blev brygget, samtalerne flød, og følelsen af fællesskab var tydelig. 
Moto Lounge sponsors Freya Michela the 8-year-old speedway driver

 


Vi ser fremad: Vi starter nu vores 4. år, og vi er fyldt med spænding og forventning. Moto Lounge er ikke kun en butik; det er en rejse, vi begiver os ud på med hver af jer. Tak fordi I er en del af dette utrolige eventyr. Vi kan ikke vente med at dele flere ture, mere udstyr og endnu flere minder i de kommende år. 


Til den nye sæson, vinden i håret og Moto Lounge-ånden!News

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Review: Misty Motorcycle Boots - Falco

Review: Misty Motorcykelstøvler - Falco

Ved Moto Lounge Marketing

Dyk ned i vores seneste anmeldelse af Misty motorcykelstøvlerne fra Falco! Disse fantastiske støvler er perfekte til den erfarne rytter med 4 cm høje hæle,...

Læs mere
Review: The Hero 2.0 motorcycle Set from Shima
Products

Moto Review: Hero 2.0 motorcykelsættet fra Shima

Ved Moto Lounge Marketing

Opdag Hero 2.0-sættet fra Shima – det ultimative tre-lags motorcykeludstyr til kvindelige motorcyklister. Perfekt til både touring og afslappede ture, dette alsidige sæt tilbyder AA-beskyttelse, multi-sæson...

Læs mere