Moto Lounge Starter Essentials Pack For New Riders!

Moto Lounge's startpakke med Essentials til nye kørere!

Sendt af Moto Lounge Marketing

Moto Lounge præsenterer den ultimative startpakke til nye MC-kørere!

Er du en ny motorcykelkører der er ved at forberede din første sæson på motorcycklen? Hos Moto Lounge kender vi alt til spændingen og behovet for det rigtige udstyr for at gøre din køreoplevelse sikker og behagelig. Det er derfor, vi er spændte på at introducere vores eksklusive startpakke, der er skræddersyet specielt til nye ryttere!

 

Moto Girl halsvarmer, Moto Lounge bandana, hiplok lås, aftagelig gear pad, Pando Moto sokker, S100 Dry lube, MUC-OFF visir rens.

 

 

Hvad er inkluderet i startpakken?

Vores startpakke er spækket med vigtige ting, som enhver ny rytter bør have. Til en værdi af knap 800 kr. indeholder den:

  • Moto Lounge Bandana: Stilfuld og praktisk, perfekt til at holde støv og vind på afstand.
  • Hiplok Z LOK: En alsidig lås til at sikre dine MC værdigenstande på farten.
  • Moto Girl halsvarmer eller Balaclava: Vælg mellem en hyggelig halsvarmer eller en fuld balaclava for at holde dig varm under de kølige ture.
  • Aftagelig Gear Pad: For at forhindre slitage på dine MC-sko, når du skifter gear!
  • Pando Moto sokker: Vælg mellem hvid eller sort, disse højkvalitets sokker tilbyder komfort og holdbarhed.
  • S100 Dry Lube Chain Spray - 100ml: Rens din kæde på farten!
  • MUC-OFF Hjelm Visir Cleaner - 32ml: Fjerner nemt og hurtigt støv, mudder, insekter og andre ting, der klæber til dit visir.

Moto Lounge bandana, Shima Balaclava, hiplok lås, aftagelig gear pad, Pando Moto sokker, S100 Dry lube, MUC-OFF visir rens.

 

 

Sådan får du din startpakke

For at modtage startpakken skal du blot besøge vores fysiske butik og opfylde følgende kriterier:

  1. Bevis for ny rytterstatus:
    • Vis dit MC-hæfte, som du modtager, når du tager dit motorcykelkort, eller
    • Fremvis dit motorcykelkort, udstedt tidligst i oktober i den foregående sæson. Dette sikrer, at den aktuelle motorcykelsæson er din første rigtige sæsonkørsel.
  2. Købskrav:
    • Køb gear fra Moto Lounge til en værdi af minimum 5.000 DKK.

Så enkelt er det! Ved at udstyre dig selv med vigtigt udstyr og vise os at du er ny motorcykelkører, kommer du afsted med en startpakke, der vil forbedre din køreoplevelse.

 

 

Praktisk online shopping

Hvis du foretrækker at handle online, har vi gjort det nemt og overskueligt for dig. Mens Starterpakke-tilbuddet kun er tilgængeligt ved køb i butikken, kan du stadig købe alle de essentielle produkter til almindelige priser via vores "Starter Essentials Pack"-kollektion på vores hjemmeside. Denne kollektion samler alle elementerne fra startpakken, hvilket gør det nemt for dig at finde og købe alt, hvad du har brug for på ét sted.

Find kollektionen her.

 

 

Hvorfor vælge Moto Lounge?

Hos Moto Lounge er vi passionerede omkring motorcykler og dedikerede til at støtte vores fællesskab af ryttere. Vores startpakke er designet til ikke blot at give det nødvendige udstyr, men til at byde dig velkommen til motorcyklisternes spændende verden med selvtillid og stil. Hvis du er en ny rytter og føler dig lidt nervøs eller overvældet, så vi at det er helt normalt. Læs gerne vores blogindlæg for nye ryttere her for tips og råd til at hjælpe dig i gang.


Bemærk: Indholdet af startpakken kan variere afhængigt af lagertilgængeligheden.

  

Besøg os i dag!

Gå ikke glip af dette eksklusive tilbud! Kig forbi Moto Lounge, vis os at du er ny eller kommende rytter, foretag dit køb, og kickstart din motorcykelrejse med byens bedste udstyr. Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med at ruste op til en fantastisk sæson på vejen.

 

Tjek vores åbningstider 

 

Kør sikkert og vi ses i Moto Lounge!



← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Taming Motorcycle Hair: Tips for Keeping Your Locks Lovely on the Road

At tæmme motorcykelhår: Tips til at holde dit hår smukt på vejen

Ved Moto Lounge Marketing

Hjelmhår kan klares med et par enkle tricks. Fletninger, knolde og hestehaler er gode stilarter før turen afhængigt af din hårlængde. En fugttransporterende hjelmlinner hjælper...

Læs mere
Why you should not wear your boyfriend MC clothes

Hvorfor du ikke skal have din kærestes MC-tøj på

Ved Moto Lounge Marketing

Find ud af, hvorfor det er afgørende for din sikkerhed og komfort at vælge motorcykeludstyr, der er lavet specielt til kvinder. Dette indlæg nedbryder de...

Læs mere