Just Starting Your MC journey?

Er du lige begyndt på din MC-rejse?

Sendt af Moto Lounge Marketing

Føler du dig lidt usikker som ny mc kører? Bare rolig, usikkerhed er HELT normalt, og vi har alle været der. Hver kører starter et sted, og det gælder også dig. Så lad os hjælpe dig med at navigere gennem et par ting, der kan gøre starten på din motorcykel-rejse lettere!

 

 

Føler du dig usikker som ny kvindelig motorcyklist - billede

 

LAD OS STARTE VED BEGYNDELSEN

Det kan virke hel uoverskueligt, og du føler dig måske usikker, når du sidder på motorcyklen, men bare rolig - vi havde alle det sådan i starten. At håndtere en stor maskine kan være skræmmende, så vær ikke for hård ved dig selv, hvis du har en hård dag på cyklen. Nogle gange kører vi godt, nogle gange gør vi ikke. . Nogle gange holder vi cyklen lige, nogle gange taber vi den. Vil du høre en hemmeligheden? Det sker for alle før eller siden ;)

 

Kør i dit eget behagelige tempo. At være omgivet af andre motorcyklister kan være skræmmende, da alle vil have deres mening om, hvordan du bør køre på din motorcykel. Nogle kan lide at tage det langsomt, mens andre vil presse og udfordre sig selv (og andre). Men du er den eneste person, der kan føle og bestemme, hvad der er bedst for dig. Så uanset om du foretrækker at køre solo eller sammen med andre, så gør det, der føles rigtigt for dig - kør som du vil, når du vil og hvordan du vil.

 

MOTORCYKLEN

At vælge den perfekte motorcykel til at kickstarte dit eventyr kan være et helt puslespil. Her er et par ting, vi foreslår, at du overvejer inden:

 

Billede af to motorcykler og et spørgsmåltegn

 

Højden og vægten af ​​dig selv og motorcyklen

Medmindre du er en rigtig eventyrer (hvilket vi selvfølgelig beundrer!), vil du sandsynligvis i starten foretrække en motorcykel, der er nemmere at håndtere og passer til din størrelse.Vi foreslår at fokusere på størrelsen og cyklens bekvemmelighed mere end en type MC eller et mærke. Især hvis du ikke er så høj, så prøv at kigge efter motorcykler, der f.eks. har mulighed for at sænke sædet. Her er nogle af de begyndervenlige motorcykler, som vi ser mange kvinder køre på:

  • Honda Rebel 300
  • Kawasaki ER eller Kawasaki Ninja
  • Suzuki SV 650
  • Yamaha MT-03
Alle er relativt lette og nemme at håndtere, hvilket er en fantastisk måde at lære at balancere på to hjul i starten.

 

Overvej cyklens alder og pris

Selvom det er en drøm at eje en helt ny motorcykel, kan det være en god idé at starte med en ældre model. Hvis du starter med en ældre (og billigere) motorcykel, vil du sandsynligvis ikke bekymre dig så meget om ridser eller små skader under din læringstid. Hvis du alligevel vælger en helt ny motorcykel, kan du overveje rammebeskyttelse, som vil hjælpe med at holde den ridsefri i længere tid.

 

Tag et kig på motorcyklerne med lille slagvolumen

Mens disse letvægtsmaskiner tidligere var rettet mod nye kørere, er de dage forbi, hvor motorcykler med små motorer (typisk 500 cc og derunder) kun blev brugt af begyndere.

 

Selv erfarne motorcyklister vælger ofte disse fantastiske maskiner for at få mere sjov på vejen, hvad enten det er off-roading, bypendling, højhastighedsture eller endda på banen. Populariteten og variationen af ​​motorcykler med mindre motorkapacitet er steget drastisk, og det er der en god grund til! Tjek nogle af disse modeller, såsom:

  • Royal Enfield Meteor 350
  • 2022 Royal Enfield Himalayan
  • Kawasaki Z400 ABS
  • Honda CRF300L
  • Honda Rebel 300
  • Yamaha YZF-R3 eller lignende

    Du vil selv se hvorfor! Disse cykler beviser, at du ikke behøver mange motorvolumen for at have det sjovt. Som ny mc kører, der ønsker en let manøvrerbar og brændstoføkonomisk motorcykel, bør du helt sikkert overveje segmentet med små motorer.

     

    DIT GEAR 

    Nu hvor du har valgt din motorcykel, er det tid til at geare op. Der er et stort udvalg af motorcykeludstyr til rådighed, og det kan være en sand udfordring at navigere i junglen når du skal finde ​​dit første mc-look. Så her er et par forslag fra os til en vellykket start og fornøjelig proces:

    Kvinde der er forvirret om hun skal vælge AA eller AAA klassificeret MC gear

     

    Besøg Moto Lounge

    Vi er eksperter i mc-udstyr til kvinder, og vi elsker at dele vores viden og hjælpe motorcyklister, især nye, med at føle sig sikre, selvsikre, vidende og stilfulde på deres mc-rejse.


    Så før du overhovedet starter med at vælge mc gear, er du velkommen til at besøge eller kontakte os - vi vil mere end gerne besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at føle dig sikker, når du vælger dit første sæt.

     

    Vælg gear baseret på din kørestil

    Dit udstyr er til dig og skal forbedre din køreoplevelse, ikke hindre den. Andre kørere omkring dig kan måske foretrække læderdragter eller et klassisk tour-look, men hvis du planlægger afslappede ture på din chopper eller primært pendler i byen på din streetbike, skal du vælge udstyr, der passer til dine behov og din kørestil.

     

    Det motorcykeltøj, du har på, skal passe til dine køreforhold og forhold. Så tænk på den måde, du primært vil køre på, vejrforhold, veje, tidspunkt på dagen eller året osv.

     

    Dress for the slide, not the ride 

    Selvom vi håber, at en glideulykke vil være det mindste, du oplever, er det vigtigt at være forberedt på uheldige situationer. Husk, at beskyttende motorcykeludstyr ikke kan garantere at redde dig fra alvorlige ulykker eller skader, men det kan markant minimere deres påvirkning. Som begynder anbefaler vi normalt at vælge udstyr med en højere sikkerhedsvurdering, såsom AA- eller AAA-klassifikation, medmindre du primært planlægger at pendle i byen eller tage på langsomme, afslappende ture på landet.

     

    Det vigtigste er, at du altid bærer et certificeret komplet beskyttelsessæt, inklusive hjelm, handsker, bukser, jakke eller trøje og støvler. Hvis du ønsker at lære flere detaljer om motorcykelbeklædning sikkerhed, gear certificeringer og andre sikkerhedsrelaterede aspekter, så tjek vores blogindlæg om mc tøj sikkerhed her.

     

    Overvej at have flere sæt af mc gear

    Selvom du sandsynligvis først vil starte med ét sæt, vil du hurtigt opdage, at det at have flere sæt vil forbedre din køreoplevelse markant.

    Det skyldes, at det næsten er umuligt at finde helt universelt motorcykeltøj, der kan bruges under alle vejrforhold og til alle lejligheder, og det, der fungerer godt til de koldere dage, vil være svært at nyde i de varme sommerdage. Ikke desto mindre skal du starte et sted, så her er et par modeller af mere alsidige produkter, der kan være en god mulighed som dit første sæt:

     

     

    Rush 2.0 Lady (A-klassificeret) eller Hero 2.0 Lady (AA-klassificeret) jakkerne fra Shima er gode i sikkerhed, men også alsidige.

    Hvis du ikke ønsker at investere i flere forskellige mc-outfits endnu, er disse jakker et godt valg. De har flere lag, hvilket betyder, at de kan tilpasses vejret og andre forhold! Disse lag inkluderer også vandtætningsfunktioner, enten som et vandtæt lag eller en membran, og har ventilationspaneler, der hjælper med temperaturkontrol.

    Rush 2.0 Lady and Hero 2.0 Lady bukser fra Shima passer perfekt til de to jakker og kan kombineres til et flot alsidigt sæt. Bukserne deler de samme egenskaber som deres matchende jakker, og tilbyder god sikkerhed, komfort og stil.

     

    Leder du efter noget i et lidt anderledes look, så er Valerie-jakken fra Moto Girl måske noget for dig.

     

     Valerie Jakke - brun motorcykel læderjakke til kvinder

     

    Valerie er bestemt en af vores top-anbefalinger til nye motorcyklister. Med høj sikkerhed (AA-klassificeret), fantastisk stil og komfort får du alt, hvad du behøver for fornøjelige ture. Jakken fås i forskellige farver, er perfekt til sommeren og har også en aftagelig termovest der kan give ekstra varme i de køligere perioder.

     

    Dog er det værd at bemærke, at Valerie er en læderjakke, så den er ikke ideel, hvis du skulle blive fanget i en uventet regnskylle. Men dette problem kan let løses med et par ekstra essentielle ting, som vi vil diskutere senere i denne blog - så fortsæt med at læse.

     

    Valerie-jakken er en perfekt kombination med MC leggings, såsom Zipped Front eller Ribbed Knee leggings fra Moto Girl.

     

    Tre forskellige leggings Ribbede, lynlås og Sherrie

     

    De er elastiske og fleksible, så du kan bevæge dig ubesværet på motorcyklen, samtidig med at de giver god beskyttelse (AA-klassificeret) og et flot udseende! Disse leggings er velegnede til både starten og slutningen af sæsonen samt varmere sommerdage, hvis temperaturen ikke er for høj.

     

    Hvis du kun planlægger at køre i højsæsonen og nyde varmen, kunne Sherrie Leggings være det bedste valg for dig. De tilbyder fantastisk ventilation og fugtkontrol og er designet til varme temperaturer. Derudover har Sherrie den højeste sikkerhedsklassifikation (AAA) og en stilfuld pasform - hvad mere kan du ønske dig?

     

    Forskellige motorcykel sko og støvler

     

    Casual MC-ridestøvler eller sneakers som Thomson, Viky, Exo, Ace Lady eller lignende er gode valg til nye motorcyklister, der giver den nødvendige sikkerhed og komfort. Sådanne sko er normalt meget behagelige at have på og lette og nemme at tage på. De har ikke en høj hæl eller andre funktioner, der gør din køretur mere kompliceret, så disse sko er oftest dem vi ser nybegyndere starte med. 

     

    Det er dog bestemt ikke reglen, og nogle kvinder foretrækker faktisk højhælede ridestøvler som Ayda eller Misty. Så det er altid en god idé at teste, hvad der passer dig bedst.

     

    Hvis du også ønsker bedre beskyttelse af dit skinneben, så er touring- eller racerstøvler som Terra eller Strato gode muligheder. Vær dog opmærksom på, at sådanne støvler normalt vil være stivere og mindre behagelige at gå i, men de giver optimal beskyttelse.

     

    Hvad med størrelsen og bekymringer omkring pasform? Hvis du ikke kan besøge vores butik personligt, så fortvivl ikke! Udforsk vores omfattende størrelsesguide , og tjek størrelsestabellerne vedhæftet hvert produkt for specifikke mål. Men hvis du kigger forbi, vil vores dygtige personale med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte pasform.

    Selvom det er vigtigt at vælge et outfit, som du virkelig kan lide, er den korrekte pasform og størrelse endnu vigtigere! Motorcykeltøj kaldes PPE (Personal Protective Equipment) af en grund, da det er designet til at minimere virkningen af potentielle skader. Hvis tøjet ikke passer ordentligt, kan din sikkerhed og komfort blive kompromitteret, så det er afgørende at finde den bedste pasform.

     

     

    Og her er et ekstra incitament: Når du besøger vores butik, vil du nyde fordelene ved vores Starter Pack-kampagne . Nysgerrig? Kig forbi for at lære mere - vi håber at se dig snart!

     

    Dette er kun nogle få eksempler, og der er langt flere muligheder at vælge imellem for at imødekomme kørebehovene og sikre den bedste oplevelse, uanset hvornår du hopper på din motorcykel. Så kig på vores hjemmeside for at se dine muligheder og giv os et råb, hvis du har brug for hjælp!

     

    Husk det funktionelle udstyr og tilbehør

    Når du allerede har slået dig fast på dit primære motorcykelsæt, bør du overveje noget af det væsentlige MC-udstyr, som en hver mc kører bør have. Vi kalder dem funktionelt udstyr og tilbehør, og det er de små ting, der gør en stor forskel for din køreoplevelse og sikrer, at du ikke ender i irriterende situationer, du helst vil undgå.

     

    Forskelligt ekstra udstyr til din motorcykeltur

     

    Vi taler om halsvarmere, regntøj, vindjakke, termoundertøj, hårholderlomme til dit hår, telefontaske til din mobiltelefon, mini hjelmvisirrens, der passer i lommen, hjelmlås og andre lignende ting, der sikrer en sikker og fornøjelig tur.

     

     

    FÆLLESSKAB

    Selvom de fleste af os nyder at køre motorcykel alene, kan du måske ønske at have nogle ledsagere at køre med, afhængigt af din personlighed og dine kørebehov. Vi tror på, at motorcykelsamfundet er imødekommende og åbent, og der er nogle fantastiske steder, hvor du ikke kun kan finde MC-kammerater, men også opbygge langvarige venskaber. Her er nogle fællesskaber, steder og begivenheder, som du bør tjekke ud:

     

    SÅ ER DU KLAR! 

    Nu hvor din motorcykel, dit udstyr og de væsentlige ting er på plads, er du klar til at begive dig ud på vejen og starte din MC-rejse. Husk altid, at motorcykling skal nydes - på din egen måde, på dine egne præmisser!

     

    Kvinder med tommel-up der er glad

     

     

    Nyd turen og kør sikkert - vi glæder os til at møde dig på vejen!

     

    ← Ældre Post Nyere indlæg →

    Moto Lounge blog

    RSS
    Taming Motorcycle Hair: Tips for Keeping Your Locks Lovely on the Road

    At tæmme motorcykelhår: Tips til at holde dit hår smukt på vejen

    Ved Moto Lounge Marketing

    Hjelmhår kan klares med et par enkle tricks. Fletninger, knolde og hestehaler er gode stilarter før turen afhængigt af din hårlængde. En fugttransporterende hjelmlinner hjælper...

    Læs mere
    Why you should not wear your boyfriend MC clothes

    Hvorfor du ikke skal have din kærestes MC-tøj på

    Ved Moto Lounge Marketing

    Find ud af, hvorfor det er afgørende for din sikkerhed og komfort at vælge motorcykeludstyr, der er lavet specielt til kvinder. Dette indlæg nedbryder de...

    Læs mere