Brand Alert 🔥 Helston's - motorcycle fashion the French way!

Brand Alert 🔥 Helston's - Fransk motorcykelmode!

Sendt af Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Ønsker du produkter der er lavet af materiale som er nøje udvalgt til dens formål, for at opnå den bedste ydeevne og den bedste kvalitet?

Maison Helstons er en fransk specialist inden for motorcykeludstyr, og blev grundlagt i 1988. Dens engagement i motorcykelsport og dens ekspertise har givet anledning til design, der kombinerer mode og ydeevne. Virksomheden skaber produkter af høj kvalitet, der er designet til at opfylde de uventede behov hos en innovativ kundekreds.

French motorcycle clothing brand Helston's

Hos Hos Moto Lounge er vi finder du bl.a lækre bløde læder- handsker i gedelæder som sikre en god modstandsdygtighed og en smidighed som forbedre komforten.

Eller den smukke Jade Lady læderjakke, som er lavet af fuldnarvet læder. Det er den mest tætte, modstandsdygtige og kostbare del af skindet. Ruheden, som giver det autenticitet og unikke karakter, fremhæves ved en særlig behandling. Denne behandling gør det også muligt for skindet at få en unik patina i løbet af læderets andet liv. Helstons udvælger omhyggeligt sine skind for at skabe robuste og elegante jakker.

Helston laver også smart og funktionelt tilbehør, som kan være en praktisk tilføjelse til din mc-stil. Funktionelle bentasker til opbevaring af dine vigtigste ting og til at holde dem tæt på dig, eller nogle fede nøgleholdere til at pynte på dit look.

Det franske øje for mode og kvalitet, der ikke skuffer - det er Helstons signatur!

Brands News

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Moto Review: The Mila Cargo Pants from Pando Moto
Products

Moto Review: Mila Cargo Bukser fra Pando Moto

Ved Moto Lounge Marketing

Leder du efter motorcykelbukser, der giver et statement? Din søgning slutter her! Træd ind i riget af seje, militær-stil Cargo Pants fra Pando Moto. Vi...

Læs mere
Perfect Fit Campaign - are you ready to shine?

Perfect Fit-kampagne - er du klar til rampelyset?

Ved Moto Lounge Marketing

Vi har et helt særligt koncept klar til dig denne gang, og vi har glædet os til at introducere det for dig: Perfect Fit-kampagnen! Det handler...

Læs mere