A woman in the motorcycle clothes shop

Hvorfor skal du shoppe motorcykeltøj om vinteren?

Sendt af Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Temperaturen udenfor falder, og den luskede regn viser sig oftere og oftere. Vi ved alle, hvad det betyder - den  spændende og, hvad der altid føles, en superkort motorcykelsæson er forbi, og det er tid til at parkere cyklen til hvile, indtil kalenderen rammer foråret igen. 

Så hvad skal man gøre i de mørke og kølige vintermåneder, hvor det eneste, der varmer vores hjerter, er ideen om at forberede os selv og vores jernbabyer til det nye kapitel i foråret? Selvom vi ikke kan nyde spændingen på motorcyklen i et stykke tid, kan vi helt sikkert bruge den tid til at lave nogle andre spændende ting, der ville holde os i køreånden, som for eksempel at shoppe efter dit nye motorcykellook! 

Mens shopping i løbet af sæsonen bestemt har sine fordele (såsom at kunne teste udstyret med det samme), er her et par grunde til, hvorfor du bør overveje at anskaffe dit motorcykeludstyr om vinteren.

  • Klar, parat, start! Motorcykelsæsonen er allerede kort nok, og der er bestemt ingen tid at spilde. Når den første sol kommer frem, og din forsikring tillader det, vil du bare ud på vejen. At have forberedt dit udstyr uden hastværk i vintersæsonen giver dig mulighed for hurtigt at hoppe ind i de drømme Kevlar jeans eller læder mc jakke og komme ud på vejen på ingen tid! Ingen stress eller jag - bare mere tid til at nyde med din iron baby.
  • Bedre service og personlig oplevelse. Mens de fleste mc-butikker har travlt i løbet af sæsonen, er vintertid det modsatte. Mange oplever et stort fald i kunder i lavsæsonen og er meget glade for enhver besøgende. Hvilket betyder, at indkøb af dit udstyr om vinteren sandsynligvis vil betyde, at butiksassistenter vil have mere tid og energi til dig - garanteret bedre service og rådgivning! 
  • Rabatter og tilbud. Der er ingen overraskelse, at mange motorcykelvirksomheder kæmper i lavsæsonen, da det er sværere at tiltrække kunder. Dette fører ofte til, at virksomheder tilbyder nogle gode tilbud for at hjælpe med at sælge ud af lageret. Særlige rabatter eller udsalg er almindelige, hvilket betyder, at du ikke kun får mere tid og bedre service – du kan også spare mange af dine penge, mens du får dit udstyr i forvejen inden sæsonen. 

mc shoes in a display in a motorcycle clothing shop

Ikke overraskende, at alt dette også gælder for shopping i Moto Lounge :) 

Vinteren er en stille periode for os, hvor vi har meget mere tid til at fokusere på vores kunder og deres individuelle behov. At besøge os i lavsæsonen giver os ikke kun tid til at rådgive dig bedre, men nyder også hinandens selskab uden hastværk, med en kop kaffe eller en snak om motorcykler. Som regel har vi også forskellige gode tilbud og rabatter i løbet af vinteren, da det er tidspunktet, hvor kollektionerne skifter og vores lager flytter. Det er et godt tidspunkt at spare penge og få dit drømmeudstyr - så du er klar til at tage på farten, når den nye sæson kommer! 

News Sizing & Fitting

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Review: Misty Motorcycle Boots - Falco

Review: Misty Motorcykelstøvler - Falco

Ved Moto Lounge Marketing

Dyk ned i vores seneste anmeldelse af Misty motorcykelstøvlerne fra Falco! Disse fantastiske støvler er perfekte til den erfarne rytter med 4 cm høje hæle,...

Læs mere
Review: The Hero 2.0 motorcycle Set from Shima
Products

Moto Review: Hero 2.0 motorcykelsættet fra Shima

Ved Moto Lounge Marketing

Opdag Hero 2.0-sættet fra Shima – det ultimative tre-lags motorcykeludstyr til kvindelige motorcyklister. Perfekt til både touring og afslappede ture, dette alsidige sæt tilbyder AA-beskyttelse, multi-sæson...

Læs mere