Three young ladies with motorcycles

Mærket af ægte free spirit - Eudoxie

Sendt af Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Et brand som giver dig ægte rock’n’roll vibes!

EUDOXIE er skabt af cool kvinder, til cool kvinder.  Bag EUDOXIE står fire franske kvinder, som alle har en stor passion for motorcykler og motorcykeltøj. 

Deres mission er at klæde kvindelige motorcyklister på i tøj, der ikke kun er egnet til at køre på motorcykel, men også når de er af motorcyklen. Derfor skaber Eudoxie fantastisk, stilfuldt og på samme tid sikkert motorcykeltøj, der ser helt fantastisk ud! Du behøver ikke bekymre dig om at skifte, når du bærer Eudoxie-jakker, da de simpelthen ligner en almindelig high fashion jakke. Vigtigst af alt -  - går de IKKE ned på sikkerhed! Alle deres produkter er CE godkendte, og der arbejdes med de bedste kvalitetstest, så du altid kan føle dig sikker, beskyttet og smart mens du kører. What's not to like?!

blond woman siting on the ground by her motorcycle

Så hvis du vil føle dig godt tilpas, smuk og selvsikker i enhver situation - EUDOXIE har din ryg. Der er ikke gået op kompromis med stilen her! Det er et ægte GIRLPOWER-mærke. EUDOXIE giver dig mulighed for at udtrykke din indre BADASS :)  

 

 

Brands News

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Moto Review: The Mila Cargo Pants from Pando Moto
Products

Moto Review: Mila Cargo Bukser fra Pando Moto

Ved Moto Lounge Marketing

Leder du efter motorcykelbukser, der giver et statement? Din søgning slutter her! Træd ind i riget af seje, militær-stil Cargo Pants fra Pando Moto. Vi...

Læs mere
Perfect Fit Campaign - are you ready to shine?

Perfect Fit-kampagne - er du klar til rampelyset?

Ved Moto Lounge Marketing

Vi har et helt særligt koncept klar til dig denne gang, og vi har glædet os til at introducere det for dig: Perfect Fit-kampagnen! Det handler...

Læs mere